Historien om mit træ....

Træet står der med rødderne plantet solidt i jorden. Det har været igennem alverdens storme, og har været tæt på at få revet livet op med rode, men det holdt krampagtigt fast i de små tråde rødderne havde, der holdt det fast til den jord, der skulle være dets fundament.

De små tråde fik bedre og bedre fat, og de voksede i tykkelsen, så de var bedre i stand til at holde sig fast. Og der skulle mere og mere til at rykke ved træet, selvom det var lidt tyndt og vakkelvornt i stammen.

Træet blev vandet og gødet af regnen og den frugtbare jord, den stod i, og ligesom rødderne blev stærkere blev stammen også mere solid og havde meget svært ved at knække. I stormen bukkede stammen sig blot, fordi det var så fleksibelt.

Takket være regnen, solens stråler og jorden kunne det nu stå der, få blade som alle andre træer uden at være bange for at vælte eller knække, og pludselig var der også overskud til at få små smukke blomster på, som senere kunne blive til de skønneste æbler, som kunne plukkes af andre, som ville nyde den skønne smag, som lige præcis disse æbler har. Der er saft og kraft i netop disse æbler, fordi træet endelig har fået det solide fundament i den frugtbare jord. Det har kæmpet sig stort og stærkt, og nu kan det stråle og strække sine grene mod solen, der også giver liv.

Alt er i sin fineste orden....!



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Jeg slipper familiekontrakterne...

Jeg vil turde stå i min kraft og blive elsket

Afhængig af koldskål?