Reolen i mit køkken....

På hjørnereolen i køkkenet ligger alle bøgerne stablet. Ikke i nogen særlig orden, for det har der ikke været tid til, da der skulle flyttes ind, så de er blot stablet hurtigt, da de skulle være et sted, og der var ikke tvivl om, at disse bøger skulle være på denne reol.

Lidt kaotisk ser det ud, for reolen hælder lidt, da gulvet er skævt. Bøgerne er stablet ovenpå hinanden, og det kan se lidt vakkelvornt ud, men det er det faktisk ikke, for indtil nu har de ligget sådan i lang tid uden at tilte. Det er som om, de har fundet en måde, hvorpå de kan ligge der fint, selvom det hælder lidt.

Bøgerne er nøje udvalgt, og de betyder hver og én noget særligt for hende, der bor i huset. Nogle er læst, og nogle er der ønske om at åbne i fremtiden, fordi der er en forventning om, at de kan bidrage positivt til livet og glæden. Nogle bøger er blevet gennemlæst flere gange, og andre er blot blevet skimmet, men hvor essensen i bogen alligevel er blevet forstået. Nogle venter på at blive åbnet, og har måske ligget lidt for længe, og måske skal de ikke ligge der længere.

Der har været mange flere bøger, men de er blevet givet væk, når de ikke længere havde værdi for ejeren, og derfor er denne reol en særlig reol, der kun indeholder bøger, der giver glæde, mening eller hvor der er en forventning om, at de vil bringe noget positivt med sig i fremtiden.

Hele tiden bliver der kigget på bogstablen for at se, om der skal fornyelse til eller om der er nogle bøger der skal læses eller gives væk. Det er en dynamisk proces.

Mange af bøgerne gemmer på skjulte skatte om livet. Bøger om selvudvikling og spiritualitet, om levet liv med en masse erfaringer, som gives videre til andre.

Der er bøger til inspiration, til sjov, til vejledning og til glæde - alt sammen samlet på én reol i mit køkken.

Tiden er kommet til, at der bliver kigget på samlingen af bøger igen, og til at sætte bøgerne ordentligt på plads, så der kun står de bøger, som betyder noget helt særligt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Jeg slipper familiekontrakterne...

Jeg vil turde stå i min kraft og blive elsket

Kroppen sagde: Jeg er TRÆÆÆÆÆT!!!!!!